Reflex volá o pomoc
5 posters
Strana 1 z 1
Reflex volá o pomoc
Prosim potraboval bych pomoct s jednim borcem chce na me porad utocit zatim to snim drzim diplomaticky ale moc dlouho to asi nepude tak mi pls poste pomoct a nebo zautocte na hrace jmenem mara king nebo na souradnice
37 -44 moc bych vam byl zavazam pls pomocte mi
37 -44 moc bych vam byl zavazam pls pomocte mi
Reflex- Po?et p?ísp?vk? : 15
Re: Reflex volá o pomoc
Zatím jen návrh prosím všechny o co nejrychlejší odpověď navrhuji zaútočit na hráče mara king on útočil na hráče reflex všichni by poslali svoji army na něj v jednu stejnou dobu myslim že kyž uvidí 20 útoků od naší ali tak by si mohl uvědomit že na naše hráče se neůtočí, jinak do svého příspěvku řekněte svůj názor a hlavně počet vojáků
NA nikoho neůtočit první se to zkusí vyřešit, potom nastoupí drtivá technika
Roman192- Po?et p?ísp?vk? : 8
Hej uz je to v poho trochu sem si s nim pohral a uz me prosi abych ho necha a nenicil ho
Hej prosim trochu sem se prepocital on eml jednotky vzdycky venku a kdyz sem naneho utocil ma 15 palkaru pls help me prosim pomcte mi moc prosim zautocte na mara king moc prosim
mara king dostal na kokos, prisel o 12 z 16ti palkaru,tak snad da pokoj
Wotan- Po?et p?ísp?vk? : 7
Vsem co se podileli na utocich na Maru kinga a pomohli mi dat podporu tak vam mockrta dekuji moc jste mi pomohli dekuju
Takze vsem jeste 1 dekuji za podporu a za utoky na hrace jmenem mara king ale jestli bych vas mohl poprosit je to velmi dobry hrac dokaze se rychle ze vseho vyhrabat a i kdyz jsem na neho utocil tak nekolikrat mel 20 palkaru ale vzdycky sem mu je pobyl ale videl jsem ze je to velmi dobry hrac a navrhnul sem mu ze jestli se hodne zlepsi v popce a ve vojsku tak by byl pro nasi aly prinosem je to jen navrch ale kdyz vidim ze je pod stalymi utoky me a jinych hracu a i presto se dokaze rozvijet a stavit armadu tak je to urcite dobry hrac.
Hlavne bych chtel slyset nazory vas vsech co na to reknete predem dik
Hlavne bych chtel slyset nazory vas vsech co na to reknete predem dik
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: