Speed fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

obrana proti katapultum

+2
spiral
Pablo
6 posters

Goto down

obrana proti katapultum Empty obrana proti katapultum

Příspěvek  Pablo Sun Oct 21, 2007 7:37 pm

Bo su pure noob, rad bych vedel, jak se efektivne branit proti katapultum. Napiste plis co nejvic podrobnosti. Diky :-)

Pablo

Po?et p?ísp?vk? : 14

Návrat nahoru Goto down

obrana proti katapultum Empty Re: obrana proti katapultum

Příspěvek  spiral Sun Oct 21, 2007 9:05 pm

Pablo napsal:Bo su pure noob, rad bych vedel, jak se efektivne branit proti katapultum. Napiste plis co nejvic podrobnosti. Diky :-)

proti katum se brani blbe...nejdriv de na tebe cistici vlna a hned za ni katy...kdyz si veris tak a ubranis cistici vlnu tak uz sou katy hracka...kdyz si ale neveris...muzes se svym vojskem uhnout a nacasovat to tak aby se vratilo hned po cistici vlne ale pred katama...a uplne nejlepe se proti nim brani utokem...znicite je dric nez se na neco zmuzou Very Happy

spiral

Po?et p?ísp?vk? : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Wotan Sun Oct 21, 2007 11:34 pm

taky si muzes postavit kamenika,zvysuje pevnost budov

Wotan

Po?et p?ísp?vk? : 7

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  spiral Mon Oct 22, 2007 12:15 am

Wotan napsal:taky si muzes postavit kamenika,zvysuje pevnost budov

jj do hlavni vesnice idealni...ale je to na vas jakou taktiku si zvolite afro

spiral

Po?et p?ísp?vk? : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pablo Mon Oct 22, 2007 12:10 pm

diky, zkusim byt on-line 24/7, abych to vzdy vychytal :-)))

otazka 2: kdyz postavim hrdinsky dvur ve druhe vesnici, muzu mit tam tedy 2. hrdinu, nebo 1 total je max?

Pablo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  neo.nak Mon Oct 22, 2007 3:12 pm

hrdina muze byt jenom jeden nazivu . ale kdyz ho poslel do sve dalsi vesnice na podporu tak ho s ni muzes posilat na utoky . cus . a je dulezite mit hrdinu s nesilnejsi jednotky - ja jsem riman a mam hrdinu eqites caesarius na 2 lev mam 16 bodu v utoku- utok ma 2585 . kamarad ma stejneho hrdinu ale z PALKARE na 2 level 16 bodu v utoku - a jeho utok je 916 . rozdil je patrny

neo.nak

Po?et p?ísp?vk? : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pablo Mon Oct 22, 2007 4:56 pm

jj, dik. ja jsem udelal hrdinu z equi imperatoris ... vim, ze je horsi, ale zase rychlejsi. Ty druhy kone zatim nechci, bo unesou mene surovin a jsou pomalejsi :-)

Pablo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ivanoo Mon Oct 22, 2007 6:11 pm

v tomto s vami nesuhlasim... najlepsi hrdina je najrychlejsi... mno teda tu na speede urcite... a vobec mu nedavajte body do utoku ale percenta... zatial to neni as tak vidiet ale ked budes mat army okolo 1000-5000 vojakov tak ti to da urcite vacsi utok ako ked davas body do utoku... a take armady budu za chvilu... ja budem mat v priebehu tohto tyzdna asi 1000 utocnych jednotiek +katy... takze asi tolko... a mam dost skusenosti so speedom... na minulom som bol 40 celkovo 2 v off a 1 v def... takze asi tolko... mno to bolo tyzden pred danim divu sveta... potom som sa na to vykaslal bo som tam sedaval 22 hodin denne...

ivanoo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pablo Mon Oct 22, 2007 6:42 pm

no, to jsem si taky myslel, ze speed bude lepsi ... ale jsem ctrnactidenni noob, takze hraju spis "citem" :-)

jinak prvni dva lvl jsem dal do utoku hrdiny, ale pocitam s tim, ze dalsi uz pojedu na procenta.

Pablo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  neo.nak Mon Oct 22, 2007 7:02 pm

MAS PRAVDU ZE PRI VELKEM STAVU ARMADY SE VYPLATI BONUS DO UTOKU ARMADY . ALE NECHAPU PROC RYCHLEHO HRDINU KDYZ SE RYCHLOST RIDI NEJPOMALEJSI JEDNOTKOU VE SKUPINE . CUS

neo.nak

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ivanoo Mon Oct 22, 2007 7:17 pm

mno pretoze ked buds chciet utocit napr na germana a vies ze ma doma len palkarov tak to treba rychlo vyuzit a zautocis len jazdou a to tou najrychlejsou... a pretoze ma palkar obranu proti jazde slabu tak ho rozmeles... a je to dobre aj pri lupeziach ked nevis co ma a posielas len jazdu... a ked davas percenta tak ti je jedno co je to za jednotku... lebo percent to pridava rovnako...

ivanoo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pablo Mon Oct 22, 2007 8:12 pm

dotaz 3 :-) ... muzu nejak premistit jednotku z jedne vesnice do druhe tak, aby tam byla natrvalo doma?

Pablo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Markus Mon Oct 22, 2007 8:38 pm

natrvalo tam může být(ale bude tam jenom jako podpora). Kromě toho hrdiny,tím můžeš i útočit z té vesnice

Markus

Po?et p?ísp?vk? : 5

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pablo Tue Oct 23, 2007 7:55 am

cus, pred dvema hodnama (asi ve 4 v noci) jsem prisel o svo army (220 jednotek), bo jsem byl on-line ve 2:30 a pak az v 6:30 ... tato hra me zpocatku uchvatila, ale muset byt on-line 24/7 me nevyhovuje. Takze jsem dal smazat ucet. Muzete me vyfarmarit, nebo si to nekdo muzete vzit a zrusit mazani uctu. Login: Pablo, heslo Travian.
Have a fun.

Pablo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ivanoo Tue Oct 23, 2007 8:47 pm

hej kto ste si vzali ten ucet??? ja by som mal on tiez zaujem a mam uz aj hraca... tak ak ste to niekto vzali len koli tomu aby neprepadol ten ucet tak mi ho pls dajte... dik ivan

ivanoo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: