obrana proti katapultum
+2
spiral
Pablo
6 posters
Strana 1 z 1
obrana proti katapultum
Bo su pure noob, rad bych vedel, jak se efektivne branit proti katapultum. Napiste plis co nejvic podrobnosti. Diky :-)
Pablo- Po?et p?ísp?vk? : 14
Re: obrana proti katapultum
Pablo napsal:Bo su pure noob, rad bych vedel, jak se efektivne branit proti katapultum. Napiste plis co nejvic podrobnosti. Diky :-)
proti katum se brani blbe...nejdriv de na tebe cistici vlna a hned za ni katy...kdyz si veris tak a ubranis cistici vlnu tak uz sou katy hracka...kdyz si ale neveris...muzes se svym vojskem uhnout a nacasovat to tak aby se vratilo hned po cistici vlne ale pred katama...a uplne nejlepe se proti nim brani utokem...znicite je dric nez se na neco zmuzou
spiral- Po?et p?ísp?vk? : 16
taky si muzes postavit kamenika,zvysuje pevnost budov
Wotan- Po?et p?ísp?vk? : 7
Wotan napsal:taky si muzes postavit kamenika,zvysuje pevnost budov
jj do hlavni vesnice idealni...ale je to na vas jakou taktiku si zvolite
spiral- Po?et p?ísp?vk? : 16
diky, zkusim byt on-line 24/7, abych to vzdy vychytal :-)))
otazka 2: kdyz postavim hrdinsky dvur ve druhe vesnici, muzu mit tam tedy 2. hrdinu, nebo 1 total je max?
otazka 2: kdyz postavim hrdinsky dvur ve druhe vesnici, muzu mit tam tedy 2. hrdinu, nebo 1 total je max?
hrdina muze byt jenom jeden nazivu . ale kdyz ho poslel do sve dalsi vesnice na podporu tak ho s ni muzes posilat na utoky . cus . a je dulezite mit hrdinu s nesilnejsi jednotky - ja jsem riman a mam hrdinu eqites caesarius na 2 lev mam 16 bodu v utoku- utok ma 2585 . kamarad ma stejneho hrdinu ale z PALKARE na 2 level 16 bodu v utoku - a jeho utok je 916 . rozdil je patrny
neo.nak- Po?et p?ísp?vk? : 6
jj, dik. ja jsem udelal hrdinu z equi imperatoris ... vim, ze je horsi, ale zase rychlejsi. Ty druhy kone zatim nechci, bo unesou mene surovin a jsou pomalejsi :-)
v tomto s vami nesuhlasim... najlepsi hrdina je najrychlejsi... mno teda tu na speede urcite... a vobec mu nedavajte body do utoku ale percenta... zatial to neni as tak vidiet ale ked budes mat army okolo 1000-5000 vojakov tak ti to da urcite vacsi utok ako ked davas body do utoku... a take armady budu za chvilu... ja budem mat v priebehu tohto tyzdna asi 1000 utocnych jednotiek +katy... takze asi tolko... a mam dost skusenosti so speedom... na minulom som bol 40 celkovo 2 v off a 1 v def... takze asi tolko... mno to bolo tyzden pred danim divu sveta... potom som sa na to vykaslal bo som tam sedaval 22 hodin denne...
ivanoo- Po?et p?ísp?vk? : 6
no, to jsem si taky myslel, ze speed bude lepsi ... ale jsem ctrnactidenni noob, takze hraju spis "citem" :-)
jinak prvni dva lvl jsem dal do utoku hrdiny, ale pocitam s tim, ze dalsi uz pojedu na procenta.
jinak prvni dva lvl jsem dal do utoku hrdiny, ale pocitam s tim, ze dalsi uz pojedu na procenta.
MAS PRAVDU ZE PRI VELKEM STAVU ARMADY SE VYPLATI BONUS DO UTOKU ARMADY . ALE NECHAPU PROC RYCHLEHO HRDINU KDYZ SE RYCHLOST RIDI NEJPOMALEJSI JEDNOTKOU VE SKUPINE . CUS
neo.nak- Po?et p?ísp?vk? : 6
mno pretoze ked buds chciet utocit napr na germana a vies ze ma doma len palkarov tak to treba rychlo vyuzit a zautocis len jazdou a to tou najrychlejsou... a pretoze ma palkar obranu proti jazde slabu tak ho rozmeles... a je to dobre aj pri lupeziach ked nevis co ma a posielas len jazdu... a ked davas percenta tak ti je jedno co je to za jednotku... lebo percent to pridava rovnako...
dotaz 3 :-) ... muzu nejak premistit jednotku z jedne vesnice do druhe tak, aby tam byla natrvalo doma?
natrvalo tam může být(ale bude tam jenom jako podpora). Kromě toho hrdiny,tím můžeš i útočit z té vesnice
Markus- Po?et p?ísp?vk? : 5
cus, pred dvema hodnama (asi ve 4 v noci) jsem prisel o svo army (220 jednotek), bo jsem byl on-line ve 2:30 a pak az v 6:30 ... tato hra me zpocatku uchvatila, ale muset byt on-line 24/7 me nevyhovuje. Takze jsem dal smazat ucet. Muzete me vyfarmarit, nebo si to nekdo muzete vzit a zrusit mazani uctu. Login: Pablo, heslo Travian.
Have a fun.
Have a fun.
hej kto ste si vzali ten ucet??? ja by som mal on tiez zaujem a mam uz aj hraca... tak ak ste to niekto vzali len koli tomu aby neprepadol ten ucet tak mi ho pls dajte... dik ivan
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: