Útoky, Války, Diplomacie
+11
Pablo
JasonX
benyo
thiemep
neo.nak
Wotan
small chuck
spiral
Roman192
Reflex
Admin
15 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Útoky, Války, Diplomacie
Ja taky nejsem vubec nespokojenej, tech dohod mame tri prdele a kdyz jsme jeste v top10 tak by jsme meli zuzit vyber nasich spojencu, my by jsme si mely diktovat podminky, kvalita je lepsi nez kvantita
JasonX- Po?et p?ísp?vk? : 5
Souhlasím,mohli by jsme vyzkoušet,cvičně kdo by šel proti Masters a uvidí se.To je ,ale zase na diplomacii,
benyo- Po?et p?ísp?vk? : 28
diplomacie tu trochu pokulhava...nechcete s tim uz neco udelat?
spiral- Po?et p?ísp?vk? : 16
spiral napsal:omg proc mame furt tolik spojenectvi....proc uzavirame spojenectvi s nasema farmama...proooc? co to je za logiku??? proc nemame jen 6 spojenectvi? fakt me to maximalne sere...
jj, kdyz mame tolik spojencu, proc vsichni, kdo jsou pobliz kritickeho mista nepomuzou? pokud by pomohli, tak je to way easy ... ale takhle je prehled spojencu jen jako reklamni billboard.
Pablo- Po?et p?ísp?vk? : 14
Tak vyber diplomata pro naši ali, musí umět dobře komunikovat, a né napsat nechcete s náma spojku.
Prostě něco trochu delšího vím že vymýšlet něco takovýho není nic jednoduchýho
Admin napsal:Tak vyber diplomata pro naši ali, musí umět dobře komunikovat, a né napsat nechcete s náma spojku.
me by bohate stacilo kdyby to nepsal kazdy ali ktera pro nas nehne ani prstem...sry ale zatim sem nevidel nejakou spolupraci mezi ali ktery mame ve spojenectvi...nechal bych si jen nas spolek TM a zacal bych s nima komunikovat...komunikace je zaklad...ja nemam nastarosti vybirat diplomata...nejsem tu zadnej vyssi...s tim reklamacnim bilbordem naprosto souhlasim...bych moh odejit k nejakymu spojenci a zacit na vas utocit a nic by se nestalo prehanim ale mozna by to i proslo
Hm,zajímavý názor,ale s těma TM souhlasím.
myslim že neprošlo ale společný na společný fórum slyšim jenom pozitivní ohlasy od ostatních ali společenstva
Admin napsal:myslim že neprošlo ale společný na společný fórum slyšim jenom pozitivní ohlasy od ostatních ali společenstva
mysleni je mtaka omylu...a s tim forem...nechapu proc tu neni nikdo z nasi sestersky ali...
Naše sesterská ali si vytvořila vlastní fórum ale nabídl sem jim že se klidně můžou regnout sem a můžem tady řešit problémy sp33dua s tim forem...nechapu proc tu neni nikdo z nasi sestersky ali...
To nám,nepomůže už jsem jednou psal,že Masters si myslí ,že společenství TM je banda farem a chudáků.To mi napsal hráč Sacrifice po krátké konverzaci.
Tak malé uspokojení ze 6 zpráv co sem rozeslal po spolku tm mě tři řekli ano jeden že u nich by to nefungovalo, my sme 4. ano , čekám na eror, a dream
mno, minimale by stalo za uvahu spejnce kapku protridit ... treba bych vyhodil U.W. ... jsou tu vsude kolem a ja nemam na koho utocit :-)
Společenstvo TM
Tak a je to udělal sem fórum pro společenstvo TM dalo to práci zatím sem to ještě nikomu nenapsal, ale klidně se regněte musí se ještě vymyslet kam ta adresa pujde ve fóru už jedna je!
Díky ,ale pro mě už to nemá cenu,balím to.Vedle Masters to nemá cenu,musel bych být u kompu 24hod.A to nejsem,at se regne pomocník Skalda.
a co budeš dělat s účtem, vedle mě je taky dost masters ale když s tím společenstvem vylepšíme komunikaci tak se do nich pusímebenyo napsal:Díky ,ale pro mě už to nemá cenu,balím to.Vedle Masters to nemá cenu,musel bych být u kompu 24hod.A to nejsem,at se regne pomocník Skalda.
Já už nemám čím,účet mažu.
Misterio skončí za chvíli taky a je otázka času kdy dojde na Josieho.
boze boze ... to tam nejsou kolem zadni od nas nebo spojencu? zkuste vsechny oslovit. aspon zjistime, jak spojence promazat :-)
btw, na me frut utoci VZH (6. nejvetsi hrac). a byt on-line 24/7 pomaha :-)
btw, na me frut utoci VZH (6. nejvetsi hrac). a byt on-line 24/7 pomaha :-)
Spojenci by byli,ale vedení na nás sere,oni si řeší válku s FoH viz.Skalda,jak jsem mu o problému psal.Vysvětlil mi,že jak se mi nelíbí můžu klidně jít.Paráda.
co ze to ti napsal? to bych ho okamzite vykop z ali...ale nemuzu:D
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: