Útoky, Války, Diplomacie
+11
Pablo
JasonX
benyo
thiemep
neo.nak
Wotan
small chuck
spiral
Roman192
Reflex
Admin
15 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Útoky, Války, Diplomacie
Ano to opravdu napsal,pomoc na pravém místě.Přesné naše dopisování je zde..............jestli te serem tak muzes klidne odejit
Skalda psal:
Takze hraci z asskickJ nas prosi kdo by mel zajem utocit proti aly FoH ktera je kolem 25.mista tak teda kdo by mel zajem at napise hraci (CS gurman) s pozdravem Skalda.A kdyby to nekoho zajimalo tak ja teda du pomoct nasim spojencum z asskickJ
Skalda psal:
Takze hraci z asskickJ nas prosi kdo by mel zajem utocit proti aly FoH ktera je kolem 25.mista tak teda kdo by mel zajem at napise hraci (CS gurman) s pozdravem Skalda.A kdyby to nekoho zajimalo tak ja teda du pomoct nasim spojencum z asskickJ
benyo- Po?et p?ísp?vk? : 28
Mezi to patří ještě toto,aby to bylo úplné................................To byla moje opdpověd na pomoc asskickJ.............To by mě teda zajímalo proč jdeš útočit na nějaký FoH,když tady máme problém s Masters.Jo jasně na Tebe nikdo neútočí,tak proč ne,že.Už mě pomalu začínáte s..t.Ono by to chtělo si někdy přečíst třeba fˇorum,
benyo napsal:Misterio skončí za chvíli taky a je otázka času kdy dojde na Josieho.
Proč bych měl končit? Já se jen tak nevzdám
Josie- Po?et p?ísp?vk? : 3
No tak to jsem si myslel taky,máš vedle sebe hráče tuci1 a Sacrifice a nějak nás nemají rádi.Mě už sundal a to jen jeden.Tak se drž.
benyo- Po?et p?ísp?vk? : 28
Drž se když všechno půjde podle plánu tak M@sters hodně brzo přestanou existovat
Vubec nechapu co tu resime Je to jednoduche par hracu domluvi spojky par hracu domluvi taktiku (Jj a to ze Skalda utoci na Foh tim nam pomaha protoze ti to za chvili vzdaji protoze asskicks je silna aly a kdyz jim pomuzeme tak oni Pomuzou nam S M@sters)Tak ted by chtelo najit tak 2 Hrace poradne diplomaty co pomuzou premluvit spolecenstvo aby M@sters srovnali se zemi A treba 2 hrace co na ne vymysli taktiku a jeto ja vim ze se to lehce rekne ale zas takovy problem to neni venuj tomu 1hod a je to domluveny.Nic vic Ani ni min.Proste ti ze tu budeme jen kidat a nic nedelat nic nevyresime
Reflex- Po?et p?ísp?vk? : 15
byl sem napaden hráčem z ali UgarE. z toho co sem slyšel by se to za chvilku mohlo rozrůst v pořádnou melu, zaútočil 118ti imperiánama a 70ti EI
Graywolf- Po?et p?ísp?vk? : 4
mam takovy pocit, ze velke aliance se dost spatne koordinuji, eya? :-)
Pablo- Po?et p?ísp?vk? : 14
mám takový pocit že od toho stejnýho chlapíka už de druhej útok, jestli mi někdy zastihne armi doma tak sem bez ní
heh, stáhnul to.... uvidí se časem co se z toho vyvrbí
heh, stáhnul to.... uvidí se časem co se z toho vyvrbí
Graywolf- Po?et p?ísp?vk? : 4
takze..nvm kdo utoci na ali GOI ale vadi jim to a chteji bud dohodu o neutoceni nebo valku...vubec nvm o jake hrace jde...a pak se chysta hromadny utok na !FoH! tak se pomalu pripravujte!
spiral- Po?et p?ísp?vk? : 16
benyo napsal:Misterio skončí za chvíli taky a je otázka času kdy dojde na Josieho.
Ja budu bojovat za kazdou cenu a urcite nezmazu ucet(na 99 procent)
misterio- Po?et p?ísp?vk? : 2
utoci na me hrac pupky z aliance M@-Blue s kterou mame dohodu o neutoceni a hrac hovado z ali !FoH!....poslete mi prosim nejake podpory do MaxiCity (49|-2)
Luxusní Boreček- Po?et p?ísp?vk? : 13
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: